Projecten

Vakantiewoning Oostwoud 2022

Bij dit project is er een vakantiewoning gerealiseerd. Deze woning is opgebouwd uit hout skeletbouw met maximaal geïsoleerde wanden en dak. Wandafwerking buiten met siberisch larix en het dak als stalen felsdak in kleur en met kunststof kozijnen. Inclusief volledige afwerking van de binnenzijde.

Lichtstraat

Op deze klus is een plat dak gemaakt met een lichtstraat daarin.

Tuinkamer

Bij deze klus is er een tuinkamer in de schuur gemaakt met kozijn en schuifdeuren. Ook is er een opbergkast en een verlaagd plafond van houten delen in gemaakt.

Carport renovatie

Hier is de bestaande carport gerenoveerd.

Douglas Overkapping Oostwoud

Bij deze klus is een overkapping met luifel gemaakt.Met aan de voorzijde een zwaar douglas portaal en in het dak 1 lichtstrook van serre dakplaat . Al het houtwerk is van douglas ook het dakhout en de luifel. Ontwerp en uitvoering is tot stand gekomen in overleg met opdrachtgever

Verbouw Hauwert

Bij dit project is een kozijn met dubbele tuindeur en zijlicht geplaatst. Is is er een versteviging in de muur gemaakt en aangewerkt. De binnenwanden en het plafond is geisoleerd en afgewerkt

Sauna

Bij deze klus is er in de ruimte naast badkamer een sauna ingetimmerd. Hier voor is speciaal sauna hout gebruikt wat langzaam gegroeid is en extra terug gedroogd. De banken zijn gemaakt van speciaal hout wat niet splintert en de warmte minder door geeft

Notice: Undefined offset: 0 in /home/wassenaar/domains/mjwassenaar.nl/public_html/wp-content/plugins/custom-gallery/custom-gallery.php on line 84

Notice: Trying to get property 'post_content' of non-object in /home/wassenaar/domains/mjwassenaar.nl/public_html/wp-content/plugins/custom-gallery/custom-gallery.php on line 84

Gevelbedekking

Bij deze klus is de topgevel voorzien van kunststof delen. De oude gevelbekleding is verwijderd daarna is er een dampremmende folie geplaatst en tengels tbv ventilatie. De gevel is voorzien van keralit geveldelen.

Carport met lichtstraat

Bij deze klus is een carport gebouwd en voorzien van een lichtstraat. De carpoort is aan 2 zijden bevestigd op schutting aan de achterzijde is deze bevestigd aan de garage de voorzijde rust op een hardhouten paal op een betonplaat met opstort en aan de gevel van het woonhuis. Om de schutting winddicht te maken is er tussen de delen een uv bestendig antracit doek geplaatst.

Overkapping 2015

Bij deze terras-overkapping is een kunststof terras toegepast. De zware douglas houten palen staan op een betonpoer. Het dak is afgewerkt met douglas houten balklaag en plafond/vloerhout van vurenhouten kraaldelen. De boeidelen en de wanden zijn ook uitgevoerd in douglas. Dak is plat dak met bitumen afgewerkt met zinken kraal.

Rondhout

Bij deze terras-overkapping is grof rondhout toegepast. De zware douglas houten palen staan op een betonpoer. Het dak is afgewerkt met douglas rond houten balklaag en plafond/vloerhout van ruige douglash delen. De boeidelen en de wanden zijn ook uitgevoerd in douglas. Dak is voorzien van dakpanplaten. Onder het afdak is een douglash houten vaste hoekbank gemaakt.

Schuur met overkapping

Bij deze klus is de kap van de schuur en de gevelbeplating rondom verwijderd. Op de schuur is een nieuwe kap geplaatst en deze loopt door over het terras. Aan de voorzijde is een portaal van douglas hout op betonpoeren geplaatst. Aan de zichtzijde bij het terras is de wand voorzien van Zweeds rabat uit douglas. De overige wanden zijn bekleed met geïmpregneerd Zweeds rabat.

Garage met Carport

Bij deze klus is een garage met daaraan geschakeld een carpoort gemaakt. De carport is uitgevoerd in zwaar douglas hout. De garage is vanaf het gemetselde trasraam opgebouwd uit houten regelwerk met daar op douglas zweeds rabat.

Kaprenovatie

Van deze woning in Oostwoud is de kap volledig door mij gerenoveerd. Hierbij is gebruik gemaakt van renovatie platen op de bestaande kap en is het platte dak vervangen door een puntdak. Op het hele dak zijn nieuwe keramische dakpannen geplaatst. Ook zijn de dakgoten rondom vernieuwd en voorzien van nieuw zinkwerk. Foto's van dit project vindt u, door te klikken op de afbeelding hiernaast.

Dakopbouw garage

Bij deze klus is er een puntdak op de garage en bijkeuken geplaatst met een doorbraak naar binnen. Deze ruimte functioneert nu als slaapkamer.

Dakgoot

Bij deze onderhoudsklus zijn de oude pvc goten verwijderd en is er een nieuwe houten dakgoot met zinkbekleding geplaatst.

Vloervernieuwing en nieuwe kap

Bij deze klus is de oude verzakte betonvloer verwijderd en een nieuwe geisoleerde vbi balken broodjes vloer gemaakt. Deze is voorzien van een laag afgewerkte beton. De oude balklaag en platte dak zijn verwijderd en er is een nieuwe kap met dakpannen geplaatst. De topgevels zijn afgewerkt met keralit kunststof geveldelen.

Kapschuur voor overdekt terras

Bij deze klus is er een kapschuur met pannen gebouwd als overkapping van een verhard terras.